Rask kyllinggryte 30 minutter, 2 porsjoner
Trinn 1
2 kyllingfileér, hele
1-2 ss Sriracha Hot Chili Saus
2 ss Sweet Mangosaus
2 ss Apricot & Cardamon saus
Trinn 2
1 rød eller gul paprika, skivet
1/2 grønn eller gul squash, strimlet
1 rød løk, i båter
Trinn 3
2-3 dl kremfløte
2 cm kanelbark
Sort pepper, nykvernet
Salt
Slik gjør du
Mariner tint eller fersk kyllingfilét i de 3 sauserne. Hakk og skjær opp grønnsaker. Ha kyllingen og marinaden oppi en kjele. Hell over kremfløte slik at den nesten dekker kyllingen. Legg i kanelbark og kok opp. Peppra. La kyllingen trekke på middels varme i 10 minutter før du har i grønnsakerne. Legg grønnsakerne som et "lokk" oppå kylling, da bevarer du smak og konsistens. Grønnsaker i gryte skal være crispy og ikke sønderkokt og bløt. La stå maks 10 minutter. Smak eventuelt av med salt. Fjern kanelen før servering.
Deilig, deilig kylling er nå ferdig servert!
Lykke til!
...hilsen "Hobbykocken"
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar